Årsmøte, medlemsmøte og seminar

Her finner du informasjon om medlemsmøter, seminar og årsmøte.

Vennligst benytt skjema under for påmelding til kurs. Ved påmelding vil du motta bekreftelse på e-post.

For å søke stipend, vennligst bruk lenken på høyre side Søk stipend.
For medlemmer: Bekreftelse vil bli sendt når årskontingenten er betalt.

Våre foredragsholdere kan også laste opp sine presentasjoner her og sendt til oss.
De av våre foredragsholdere som ønsker betaling for sine innlegg/foredrag, må fylle ut honorarskjema som finnes under lenken til høyre. Utfylt skjema leveres kursansvarlig.

Presentasjoner fra seminaret kan lastes ned i menyen under.

Årsmøte og seminar 2019

Dato: 28. 29. mars 2019

Sted: Scandic Hotell St Olavsplass, Oslo

Påmelding: Starter i Januar 2018

Tema: Årsmøte, fiksering, rutinefarge HE/HPS. Hva er et teknisk godt snitt, forurensning (snitt), kjemikaliehåndtering på lab., hornhinnebank, hjernen og alkohol, bruk av immun og spesialfarger, patologiavdelingens rolle i transplantasjon, blindtarmens hemmeligheter, hornhinnebank og veterinærmedisin.

Pris:

Medlem: 3000 kr. (inkludert dagpakke og middag 28. mars).

Ikke-medlem: 6000 kr. (inkludert dagpakke og middag 28. mars).

Overnatting: Bestilles med egen konferansekode (BBHIS280319) og betales til hotellet. Pris for enkeltrom/dobbeltrom 1320 kr. per rom per natt.

Betaling: Deltakeravgift settes inn på vårt konto: 05321675958. NB! Deltageravgift skal være betalt før deltagelse. Dette sjekkes ved registrering den 28. mars. Vi beklager ulempen det vil medføre.

Lurer du på noe? Send oss en e-post til: histseminar2019@gmail.com

Frist til påmelding: 15. februar 2019